تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


طب شفا بخش(قسمت اوّل)

    خواص سویق گندم

    سویق در طب اسلامی

    سویق چیست !؟

    انواع سویق در طب اسلامی

    خواص سویق

    طریقه شستن سویق

    نحوه ی مصرف سویق

    سویق چیست !؟

     سویق یک غذای یهشتی و هدیه جبرئیل برای بشر است . از ویژگی های سویق ارزان بودن، در دسترس بودن و خواص شگفت انگیز آن در تقویت بدن و درمان بیماری ها است. در این مطلب با طرز تهیه سویق، نحوه مصرف آن برای هر بیماری و دیگر نکات مهم آشنا می شوید.

    امام صادق علیه السلام:
    بهترین سحری شما، سویق و خرما می باشد.

    افضل سحورکم السویق و التمر.
    [المحاسن ج۲ ص۴۹۰]

    انواع پرکاربرد سویق در طب اسلامی:
    سویق گندم

    سویق جو

    سویق برنج

    سویق عدس

    سویق سیب

    سویق سنجد

    دیگر سویق ها:

    سویق گاورس

    سویق کنار

    سویق دانه انار

    سویق کدوتنبل

    سویق چیست؟
    در حالت عمومی سویق همان قاووت می باشد، مثل آرد نخودچی و قوتو کرمانی.
    ولی در طب اسلامی سویق عبارت از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آنها را با هم مخلوط می کنند. (سویق گندم)

    خواص سویق :

    امام صادق علیه السلام:
    سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.
    به کودکانتان در خردسالی سویق بدهید، چرا که گوشترا می رویاند و استخوان را محکم می سازد.
    -حتی برای مولود تازه سفارش نمودند.
    -مفید برای خانم باردار.
    -بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن
    – درون تب دار را از سویق پر کنید، ۳ بار شسته شود و آنگاه به او بدهید. (نحوه شستن سویق در ادامه مطلب)
    – سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند.

    ۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،

    ۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیا نمی آید .

    ۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.

    ۴- سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.

    ۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)

    ۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.

    ۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.

    ۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و…)

    فواید بسیاری دارد حتما حتما مصرف شود …

    %d8%b3%d9%88%db%8c%d9%82

     روایت می فرماید:

    خوب غذایی است سویق اگر گرسنه باشی تو رانگه می دارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم می کند ،برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است و صالح برای آن است که غذای بیمار باشد

    گوشت را میرویاند

    و استخوان را محکم میکند

    و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو میشود

    سودا و بلغم را از معده میکند
    و هفتاد نوع بلا را دفع میکند

    و مغز حیوانات را هضم میکند

    و شفای کسی است که آن را خورده .

    سه کف دست آرد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاندو چیزی از آن باقی نمیگذارد

    و اگر پدر و مادر بخورند بچه آنها قوی میشود

    اگر سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد .

    آرد بو داده همراه روغن زیتون گوشت را میرویاند و استخوان را سخت پوست را نازک و بر باه می افزاید.



    این مطلب تا کنون 53 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : سویق ,مصرف ,گندم ,داده ,خواص ,میکند ,خواص سویق ,اسلامی سویق ,سویق گندم ,علیه السلام ,خانم باردار ,
    طب شفا بخش(قسمت اوّل)

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 30 مرداد 1396

تبلیغات

پارس ایرانیک جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر